Traiteur
Traiteur
Traiteur
Barbecue
DE ZOMER OP ZIJN BEST
BBQ Prijzen
16 €
Rundsbrochette
Chipolata
Kippenfilet
Varkenskotelet
27 €
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata
kippenfilet
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
32 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
38 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van kabeljauwfilet, nage, groene kruiden, blanke botersaus
Gamba’s, tomatencrème basilicum boter, basmati rijst
Inbegrepen bij elke formule
Saladebar (salades en koude groentjes)
Aardappelbereiding: Gebakken krielaardappelen
Koude sausjes
Broodjes
* Warme Groenten: Enkel bij 32 € en 38 €
Niet inbegrepen
6% btw bij levering en / of afhaal, 12% btw met bediening. Dranken, vervoer, werkuren en Materiaal aan 21% btw. Alle opgegeven Prijzen zijn excl. Bestek, drank, bediening, transport en btw.
Bediening
Werkuren kelner per uur € 25,00 (excl. 12% btw, bediening met Dranken 21% btw)
Werkuren Kok per uur € 30,00 (excl. 12% btw)
Berekening Kelners en / of kok (aankomst locatie tot Vertrek)
15 personen = 1 kelner / kok
25 personen = 1 + 1 kelner kok of kelner
50 personen = 2 Kelners + 1 kok of kelner
Barbecue
DE ZOMER OP ZIJN BEST
BBQ Prijzen
16 €
Rundsbrochette
Chipolata
Kippenfilet
Varkenskotelet
27 €
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata
kippenfilet
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
32 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
38 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van kabeljauwfilet, nage, groene kruiden, blanke botersaus
Gamba’s, tomatencrème basilicum boter, basmati rijst
Inbegrepen bij elke formule
Saladebar (salades en koude groentjes)
Aardappelbereiding: Gebakken krielaardappelen
Koude sausjes
Broodjes
* Warme Groenten: Enkel bij 32 € en 38 €
Niet inbegrepen
6% btw bij levering en / of afhaal, 12% btw met bediening. Dranken, vervoer, werkuren en Materiaal aan 21% btw. Alle opgegeven Prijzen zijn excl. Bestek, drank, bediening, transport en btw.
Bediening
Werkuren kelner per uur € 25,00 (excl. 12% btw, bediening met Dranken 21% btw)
Werkuren Kok per uur € 30,00 (excl. 12% btw)
Berekening Kelners en / of kok (aankomst locatie tot Vertrek)
15 personen = 1 kelner / kok
25 personen = 1 + 1 kelner kok of kelner
50 personen = 2 Kelners + 1 kok of kelner
Spit Bereidingen
ONZE SPECIALITEIT VOOR JOU VERENIGING
Varken aan het spit
- voor minimum 120 personen -
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel 10€ pp
Inbegrepen: Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel in ovenkoek : 12€ pp
Inbegrepen: Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Klein assortiment* groentjes, ovenkoeken, bijpassende sausjes.
We voorzien 3 ovenkoeken pp. Kartonnen bordjes, servetten inbegrepen.
*tomaatschijfjes, komkommerschijfjes, geraspte wortelen, ijsbergsalade, gedroogde uitjes
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel, groenten buffet met sauzen en krielaardappelen: 14€ pp
Inbegrepen:Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Serveer kommen + serveer bestek voor groenten buffet.
Diverse koude groenten en koude sausen.
Gebakken krielaardappelen.
Niet inbegrepen in alle formules
Btw 12%, kok 180€ + 12% btw forfait, vervoer buiten een straal van 20 km à 0,15€ + 21% btw per km heen en terug.
Borden, bestek, serveertafels, extra bediening.
Barbecue
DE ZOMER OP ZIJN BEST
BBQ Prijzen
16 €
Rundsbrochette
Chipolata
Kippenfilet
Varkenskotelet
27 €
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata
kippenfilet
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
32 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
38 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van kabeljauwfilet, nage, groene kruiden, blanke botersaus
Gamba’s, tomatencrème basilicum boter, basmati rijst
Inbegrepen bij elke formule
Saladebar (salades en koude groentjes)
Aardappelbereiding: Gebakken krielaardappelen
Koude sausjes
Broodjes
* Warme Groenten: Enkel bij 32 € en 38 €
Niet inbegrepen
6% btw bij levering en / of afhaal, 12% btw met bediening. Dranken, vervoer, werkuren en Materiaal aan 21% btw. Alle opgegeven Prijzen zijn excl. Bestek, drank, bediening, transport en btw.
Bediening
Werkuren kelner per uur € 25,00 (excl. 12% btw, bediening met Dranken 21% btw)
Werkuren Kok per uur € 30,00 (excl. 12% btw)
Berekening Kelners en / of kok (aankomst locatie tot Vertrek)
15 personen = 1 kelner / kok
25 personen = 1 + 1 kelner kok of kelner
50 personen = 2 Kelners + 1 kok of kelner
Barbecue
DE ZOMER OP ZIJN BEST
BBQ Prijzen
16 €
Rundsbrochette
Chipolata
Kippenfilet
Varkenskotelet
27 €
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata
kippenfilet
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
32 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
38 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van kabeljauwfilet, nage, groene kruiden, blanke botersaus
Gamba’s, tomatencrème basilicum boter, basmati rijst
Inbegrepen bij elke formule
Saladebar (salades en koude groentjes)
Aardappelbereiding: Gebakken krielaardappelen
Koude sausjes
Broodjes
* Warme Groenten: Enkel bij 32 € en 38 €
Niet inbegrepen
6% btw bij levering en / of afhaal, 12% btw met bediening. Dranken, vervoer, werkuren en Materiaal aan 21% btw. Alle opgegeven Prijzen zijn excl. Bestek, drank, bediening, transport en btw.
Bediening
Werkuren kelner per uur € 25,00 (excl. 12% btw, bediening met Dranken 21% btw)
Werkuren Kok per uur € 30,00 (excl. 12% btw)
Berekening Kelners en / of kok (aankomst locatie tot Vertrek)
15 personen = 1 kelner / kok
25 personen = 1 + 1 kelner kok of kelner
50 personen = 2 Kelners + 1 kok of kelner
Spit Bereidingen
ONZE SPECIALITEIT VOOR JOU VERENIGING
Varken aan het spit
- voor minimum 120 personen -
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel 10€ pp
Inbegrepen: Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel in ovenkoek : 12€ pp
Inbegrepen: Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Klein assortiment* groentjes, ovenkoeken, bijpassende sausjes.
We voorzien 3 ovenkoeken pp. Kartonnen bordjes, servetten inbegrepen.
*tomaatschijfjes, komkommerschijfjes, geraspte wortelen, ijsbergsalade, gedroogde uitjes
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel, groenten buffet met sauzen en krielaardappelen: 14€ pp
Inbegrepen:Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Serveer kommen + serveer bestek voor groenten buffet.
Diverse koude groenten en koude sausen.
Gebakken krielaardappelen.
Niet inbegrepen in alle formules
Btw 12%, kok 180€ + 12% btw forfait, vervoer buiten een straal van 20 km à 0,15€ + 21% btw per km heen en terug.
Borden, bestek, serveertafels, extra bediening.
Menu's op maat
ENKELE VOORBEELDEN
Verschillende menu’s voor ieders beurs (van aperitief hapjes tot dessert)
Wij stellen graag samen met u het geschikte menu samen.
Hieronder enkele voorbeeld menu's.
Voorbeeld Menu 1
3-tal hapjes
Mosselsoepje, scheermesje met venkelsnippers
Kalfsoester, portosaus, seizoengroentjes, krielaardappelen
Chocolademousse “Sao Thomé”, granité van Sinaasappel, Sechuan peper
Voorbeeld Menu 2
3-tal hapjes
Tongfilets met garnaaltjes, witte wijnsaus
Tournedos Bordelaise, Hollandse saus en kasteelaardappelen
Crème brûlée afgewerkt met aardbei en een takje jeneverbes
Voorbeeld Menu 3
3-tal hapjes
Rundercarpaccio, basilicumdressing, parmezaanschilfers
Grietfilet met peterseliekorst en bouillabaisejus, mousselineaardappelen
Carpaccio van mango, panna cotta met Amandelen
Voorbeeld Aperitief hapjes
Oester in champagnesaus
Bordje karnemelkstampers met kwartelei en garnaaltjes
Lepeltje gravad lax met zure room