Traiteur
Traiteur
Traiteur
Barbecue
DE ZOMER OP ZIJN BEST
BBQ Prijzen
16 €
Rundsbrochette
Chipolata
Kippenfilet
Varkenskotelet
27 €
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata
kippenfilet
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
32 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
38 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van kabeljauwfilet, nage, groene kruiden, blanke botersaus
Gamba’s, tomatencrème basilicum boter, basmati rijst
Inbegrepen bij elke formule
Saladebar (salades en koude groentjes)
Aardappelbereiding: Gebakken krielaardappelen
Koude sausjes
Broodjes
* Warme Groenten: Enkel bij 32 € en 38 €
Niet inbegrepen
6% btw bij levering en / of afhaal, 12% btw met bediening. Dranken, vervoer, werkuren en Materiaal aan 21% btw. Alle opgegeven Prijzen zijn excl. Bestek, drank, bediening, transport en btw.
Bediening
Werkuren kelner per uur € 25,00 (excl. 12% btw, bediening met Dranken 21% btw)
Werkuren Kok per uur € 30,00 (excl. 12% btw)
Berekening Kelners en / of kok (aankomst locatie tot Vertrek)
15 personen = 1 kelner / kok
25 personen = 1 + 1 kelner kok of kelner
50 personen = 2 Kelners + 1 kok of kelner
Barbecue
DE ZOMER OP ZIJN BEST
BBQ Prijzen
16 €
Rundsbrochette
Chipolata
Kippenfilet
Varkenskotelet
27 €
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata
kippenfilet
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
32 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
38 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van kabeljauwfilet, nage, groene kruiden, blanke botersaus
Gamba’s, tomatencrème basilicum boter, basmati rijst
Inbegrepen bij elke formule
Saladebar (salades en koude groentjes)
Aardappelbereiding: Gebakken krielaardappelen
Koude sausjes
Broodjes
* Warme Groenten: Enkel bij 32 € en 38 €
Niet inbegrepen
6% btw bij levering en / of afhaal, 12% btw met bediening. Dranken, vervoer, werkuren en Materiaal aan 21% btw. Alle opgegeven Prijzen zijn excl. Bestek, drank, bediening, transport en btw.
Bediening
Werkuren kelner per uur € 25,00 (excl. 12% btw, bediening met Dranken 21% btw)
Werkuren Kok per uur € 30,00 (excl. 12% btw)
Berekening Kelners en / of kok (aankomst locatie tot Vertrek)
15 personen = 1 kelner / kok
25 personen = 1 + 1 kelner kok of kelner
50 personen = 2 Kelners + 1 kok of kelner
Spit Bereidingen
ONZE SPECIALITEIT VOOR JOU VERENIGING
Varken aan het spit
- voor minimum 120 personen -
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel 10€ pp
Inbegrepen: Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel in ovenkoek : 12€ pp
Inbegrepen: Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Klein assortiment* groentjes, ovenkoeken, bijpassende sausjes.
We voorzien 3 ovenkoeken pp. Kartonnen bordjes, servetten inbegrepen.
*tomaatschijfjes, komkommerschijfjes, geraspte wortelen, ijsbergsalade, gedroogde uitjes
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel, groenten buffet met sauzen en krielaardappelen: 14€ pp
Inbegrepen:Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Serveer kommen + serveer bestek voor groenten buffet.
Diverse koude groenten en koude sausen.
Gebakken krielaardappelen.
Niet inbegrepen in alle formules
Btw 12%, kok 180€ + 12% btw forfait, vervoer buiten een straal van 20 km à 0,15€ + 21% btw per km heen en terug.
Borden, bestek, serveertafels, extra bediening.
Barbecue
DE ZOMER OP ZIJN BEST
BBQ Prijzen
16 €
Rundsbrochette
Chipolata
Kippenfilet
Varkenskotelet
27 €
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata
kippenfilet
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
32 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
38 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van kabeljauwfilet, nage, groene kruiden, blanke botersaus
Gamba’s, tomatencrème basilicum boter, basmati rijst
Inbegrepen bij elke formule
Saladebar (salades en koude groentjes)
Aardappelbereiding: Gebakken krielaardappelen
Koude sausjes
Broodjes
* Warme Groenten: Enkel bij 32 € en 38 €
Niet inbegrepen
6% btw bij levering en / of afhaal, 12% btw met bediening. Dranken, vervoer, werkuren en Materiaal aan 21% btw. Alle opgegeven Prijzen zijn excl. Bestek, drank, bediening, transport en btw.
Bediening
Werkuren kelner per uur € 25,00 (excl. 12% btw, bediening met Dranken 21% btw)
Werkuren Kok per uur € 30,00 (excl. 12% btw)
Berekening Kelners en / of kok (aankomst locatie tot Vertrek)
15 personen = 1 kelner / kok
25 personen = 1 + 1 kelner kok of kelner
50 personen = 2 Kelners + 1 kok of kelner
Barbecue
DE ZOMER OP ZIJN BEST
BBQ Prijzen
16 €
Rundsbrochette
Chipolata
Kippenfilet
Varkenskotelet
27 €
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata
kippenfilet
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
32 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van zalmfilet, groene kruiden boter
38 € *
Côte à l’os, béarnaise
Chipolata van kippenfilet
Lamskroontje, lookboter, ratatouille
Varkenshaasje, graanmosterdsaus
Papillot van kabeljauwfilet, nage, groene kruiden, blanke botersaus
Gamba’s, tomatencrème basilicum boter, basmati rijst
Inbegrepen bij elke formule
Saladebar (salades en koude groentjes)
Aardappelbereiding: Gebakken krielaardappelen
Koude sausjes
Broodjes
* Warme Groenten: Enkel bij 32 € en 38 €
Niet inbegrepen
6% btw bij levering en / of afhaal, 12% btw met bediening. Dranken, vervoer, werkuren en Materiaal aan 21% btw. Alle opgegeven Prijzen zijn excl. Bestek, drank, bediening, transport en btw.
Bediening
Werkuren kelner per uur € 25,00 (excl. 12% btw, bediening met Dranken 21% btw)
Werkuren Kok per uur € 30,00 (excl. 12% btw)
Berekening Kelners en / of kok (aankomst locatie tot Vertrek)
15 personen = 1 kelner / kok
25 personen = 1 + 1 kelner kok of kelner
50 personen = 2 Kelners + 1 kok of kelner
Spit Bereidingen
ONZE SPECIALITEIT VOOR JOU VERENIGING
Varken aan het spit
- voor minimum 120 personen -
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel 10€ pp
Inbegrepen: Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel in ovenkoek : 12€ pp
Inbegrepen: Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Klein assortiment* groentjes, ovenkoeken, bijpassende sausjes.
We voorzien 3 ovenkoeken pp. Kartonnen bordjes, servetten inbegrepen.
*tomaatschijfjes, komkommerschijfjes, geraspte wortelen, ijsbergsalade, gedroogde uitjes
Varken gebakken en versneden ter plaatse op diensttafel, groenten buffet met sauzen en krielaardappelen: 14€ pp
Inbegrepen:Varkensvlees + spit, gas, materiaal voor het versnijden.
Serveer kommen + serveer bestek voor groenten buffet.
Diverse koude groenten en koude sausen.
Gebakken krielaardappelen.
Niet inbegrepen in alle formules
Btw 12%, kok 180€ + 12% btw forfait, vervoer buiten een straal van 20 km à 0,15€ + 21% btw per km heen en terug.
Borden, bestek, serveertafels, extra bediening.
Wijngoed Reyngaard
VAN HOBBY TOT PASSIE
Hoe het begon
Wijn heeft me altijd al gefascineerd, na enkele druivenplukken in ons eigen Heuvelland was de vraag of de wijnbouwers hier een degelijke wijn konden verbouwen. Door mij in contact te stellen met verschillende wijnbouwers uit onze streek bleek dat, met de juiste druivensoorten en de daar bijhorende onderstokken, er toch mogelijkheid is om hier goede wijn te maken. Mijn echtgenote stemde heel graag in met het voorstel een wijngaard te beginnen. Toen ik de opleiding wijnbouwer aanvatte had ik net 196 stokken “Regent” aangelegd (voorjaar 2012) met de nodige adviezen van de Hagelandse wijnbouwer Hugo Bernard en mijn buurman, eveneens wijnbouwer, Peter Dael. Ook het enthousiasme van vrienden en familie hebben ons geholpen met de opbouw van onze wijngaard. De bedoeling van dit avontuur is na het horeca werk als kok, te genieten van het buiten zijn en er plezier in te hebben, met de grootste zorg voor een zo goed mogelijk, kwalitatief product. Als amateur wijnbouwer deed ik in 2014 nog een éénmalige aanplanting van 40 stokken Auxerrois en 40 stokken Pinot Gris. In het voorjaar van 2023 doen we nog aanplanting van 1100 stokken, waaronder uitbreiding van onze huidige druivensoorten, aangevuld met Pinot Noir en Chardonnay
Welke druiven
Regent is een Duits druivenras dat is ontstaan uit een kruising van Diana (Silvaner x Müller-Thurgau) x Chambourcin. Het ras geeft kleine tot middelgrote blauwe bessen aan kleine, tot middelgrote, compacte trossen. De mate van resistentie tegen de echte en valse meeldauw is redelijk tot goed. In de eerste jaren heeft Regent vaak last van verkleuring van de bladeren als gevolg van een magnesiumgebrek, een eigenschap die hij heeft geërfd van Chambourcin.
Auxerrois blanc is een witte, Franse druivensoort gekruist uit de Pinot en Heunisch Weiss. De naam Auxerrois is vermoedelijk afkomstig uit het Franse graafschap Auxerre. Vooral in de Elzas wordt de druif aangeplant als één van de belangrijkste voor de crémant d’Alsace. In Luxemburg wordt zij ook veel aangeplant. De wijnen van deze druif bevatten vrij veel aciditeit.
Pinot gris is een witte, Franse druivensoort ontstaan als mutatie van de Pinot Noir.
De vruchten van deze druivensoort hebben van nature flink wat suiker en relatief weinig zuren. Hierom wordt zij bij voorkeur in koelere streken geteeld.
De schillen bevatten weinig kleurstof zodat de wijnen wit of hooguit rosé kleurig kunnen zijn.
Wat we maken
We maken rode wijn, rosé wijn van het druivenras Regent. Regent geeft zeer donkere, kruidige wijnen met aroma’s van bosvruchten, zwarte peper en een tikje vanille.
We maken eveneens witte wijn van Auxerrois en Pinot Gris, wat een stille witte wijn voortbrengt.